Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο παιδότοπος ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ λειτουργεί ξανά


Ο παιδότοπος ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ λειτουργεί ξανά με νέα διεύθυνση και δημιούργησε για σας ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο. Η φιλοσοφία του στην παιδική διασκέδαση είναι λίγο διαφορετική :
Στον παιδότοπο μας το παιχνίδι είναι δωρεάν και ο λόγος είναι ότι με αυτό τον τρόπο δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να επισκεφτούν τον χώρο και να διασκεδάσουν με τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχουμε.
Υπηρεσίες
• Αναλαμβάνουμε την οργάνωση παιδικών πάρτυ γενεθλίων ή ονομαστικών εορτών των μικρών μας φίλων.

• Στον παιδότοπο μπορούν οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία να απολαύσουν μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ασφαλές παιχνίδι στις ημερήσιες εκδρομές τους.
• Οργάνωση παιδικών εκδηλώσεων (χριστουγεννιάτικων & αποκριάτικων).

Στον παιδότοπο μας το εορτάζον παιδί είναι πρωταγωνιστής.Προτεραιότητα μας είναι να περάσει όσο γίνεται καλύτερα μαζί με τους φίλους του.
Ο παιδότοπος μας στους « συνοδούς – γονείς » προσφέρει ξένιαστη παραμονή , αφού τα παιδιά επιβλέπονται από προσωπικό και απασχολούνται δημιουργικά σε έναν ασφαλή « παιδότοπο »
Ο παιδότοπος μας είναι πολύ καθαρός, καθημερινά καθαρίζεται και απολυμαίνεται, σχολαστικά.
Στον παιδότοπο μας οι συνοδοί ακούν μουσική απαλή ξένη ethnic ή ελληνική έντεχνη και στο χώρο των παιδιών ακούγονται παιδικά τραγούδια. Διαθέτουμε δωρεάν περιοδικά ποικίλης ύλης και επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

Ο παιδότοπος ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ διαθέτει Κλιματισμό & εξαερισμό . Η συνεχόμενη ανανέωση φρέσκου αέρα και απολύμανση χεριών απομακρύνει οποιαδήποτε εστία από την παρουσία πολλών παιδιών, που τυχόν μπορεί βλάψει το παιδί σας.
Με τιμή και σεβασμό
Βασίλης&Εύη Τριανταφυλλίδη τηλ.επικοινωνίας 6937112860/6956170800

Δεν υπάρχουν σχόλια: