Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Κάηκε φτωχόσπιτο από κεριά Το παιδάκι και η γιαγιά είναι στο νοσοκομείο

Καλοβολεμμένοι, κουστουμάτοι, που τάχα μας κυβερνάτε, κάντε ΕΝΑ καλό στη ζωή σας. Δώστε εντολή ΣΗΜΕΡΑ να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε ΟΛΑ τα φτωχόσπιτα. 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λεφτά να πληρώσουν λογαριασμούς και χαράτσια, μπορείτε να το καταλάβετε;;;
Δεν αντέχεται η φτώχεια, δεν αντέχεται, αλλά πως να το καταλάβετε;;;;

Η φτώχεια είναι η χειρότερη μορφή βίας
Οι ζωές των μελών μιας φτωχής οικογένειας κινδύνευσαν στην Ξάνθη, όταν το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.  
Η φωτιά προκλήθηκε από τα κεριά που χρησιμοποιούσαν, μετά την διακοπή της ηλεκτροδότησης επειδή δεν είχαν πληρώσει το… χαράτσι της ΔΕΗ!
Οι ένοικοι δεν πρόλαβαν να αντιμετωπίσουν τη φωτιά που ξέσπασε από το κερί που είχαν για να φωτίζονται στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οικοδομής στην περιοχή της Νεάπολης. 
Μόλις που κατάφεραν να βγουν εγκαίρως όταν το σπίτι τους τυλίχτηκε στις φλόγες και ένας από αυτούς λιποθύμησε από τα αναπνευστικά προβλήματα που του προκάλεσε η εισπνοή καπνού!
Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Άνδρες της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά, όμως το διαμέρισμα υπέστη τεράστιες ζημιές με αποτέλεσμα η οικογένεια που ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο!
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: